כתב מערכת ערוץ עשר

סו בינג היא קינוחיה קוריאנית שתיפתח בסוף חודש יוני ברחוב בוגרשוב בתל אביב, ותתבסס על הקינוח הקוריאני הפופולרי

bingsu שצבר לאחרונה הערצה עולמית בזכות המרקם המיוחד שלו והאפשרות לשדך אותו לכל פרי אפשרי. בינג סו הוא קינוח המבוסס על "פתיתי שלג" צחורים המזכירים במראה שבבי קוקוס, אך למעשה אלו שבבי קרח בעלי מתיקות עדינה וממכרת, שנמסים ברכות על הלשון. את הפתיתים מכינים במכונה מיוחדת, ורגע לאחר יצירתם ובעודם קפואים, הם מקבלים צבע וטעם מחלב ממותק או מיץ פירות שהופך אותם לסורבה קרמי. כל הטוב הזה הוא "רק" השכבה הראשונה, ומעליה נערמות תוספות שהופכות את הבינג סו לקינוח מפואר. בתפריט: בינג סו מושלג עם יוגורט ופירות קיץ חתוכים שלוקחים את המנה לכיוון בריא או בינג סו עם גלידת שמנת, טראפלס וסירופ שוקולד שמושכים לכיוון קינוחי.

סו בינג – בוגרשוב 106, תל אביב (הפתיחה בסוף חודש יוני)

 

רוצים להיות זכיינם של אחת מהרשתות המובילות בישראל? התקשרו עכשיו 1700-720-720 או לחצו כאן.