תנאי זיכיון

תחום
תמלוגים5%
עלות השקעה מוערכת500,000 - 750,000

אודות

בית הפול" הוקם בשנת 1952, בשנת 2015 התקבלה החלטה להפוך את המותג הוותיק לרשת זכיינות. הסיבה לכך נובעת מהאמונה השלמה שלנו, שעל מנת לשמר את הערכים של "בית הפול" ולספק ללקוחותינו את המנות הטעימות ביותר ואת השירות המעולה, אליו כולם התרגלו – אתם חייבים להיות חלק מהמשפחה.

קונספט מנצח.

ענף ההסעדה משתנה ללא הרף. מאכלים חדשים הופכים לטרנדים ולאחר מכן נעלמים בין השורות האחרונות של התפריטים. מסעדות נפתחות ונסגרות. אחד המטבחים הבודדים שאינו מושפע מאופנה הוא המטבח הישראלי העממי שמציע טעמים מוכרים במחירים שווים לכל נפש . בדיוק בנישה הזאת פועל "בית הפול" כבר יותר מ- 60 שנה. בחרנו בנישה הנכונה, ליקטנו מתכונים סודיים שכל כך אהובים על לקוחותינו, יצרנו שיטות עבודה מוקפדות וקיבלנו את הנוסחה המנצחת. את הנוסחה אנו מעבירים באהבה לזכיינים שלנו, על מנת שיצליחו, הרי הצלחת הזכיינים היא הצלחת הרשת כולה.

למה כדאי להיות זכיין של בית הפול?

אנו רואים בזכיינים שלנו בני משפחת "בית הפול" ומתייחסים אליהם בהתאם.
אנו מחפשים זכיינים שבדיוק כמונו נהנים לארח לקוחות ולא פוחדים מעבודה קשה. את כל הידע הנדרש לניהול המסעדה נוכל לספק לך במהלך תקופת ההכשרה.
במידה ואתה מתאים להיות זכיין אנו גם נעזור לך בגיוס מימון.
למיקום המסעדה ותנאי השכירות חשיבות גדולה להצלחתו של הסניף. לכן, אנחנו יחד אתך נחפש את השילוב המנצח של מיקום מרכזי בתנאים אטרקטיביים שיאפשרו לך להרוויח.
אז אל תהסס – הצטרף עכשיו למשפחת "בית הפול" ואנחנו נעזור לך להצליח!

לקבלת פרטים נוספים ולתיאום פגישה