לאחר הפרישה חיפשתי קריירה שנייה ודבר הוביל לדבר ובסוף הגעתי להקים בית קפה של בליקר בייקרי. בזכות הליווי העסקי של המרכז, הבנתי שבלי ניסיון בתחום המסעדנות יהיה יותר חכם להפעיל עסק בזכיינות. החלטתי שעדיף במקום לשלם בעצבים עדיף לשלם דמי זיכיון ולקבל את הכול על מגש של כסף וכל מה שנשאר זה להקים ולתפעל את הסניף על פי דרישות הרשת.

רציתי לעשות משהו שיהיה מאתגר ומעניין ולאחר פגישת ייעוץ בה פרסו לפניי מגוון הצעות מעניינות ורלבנטיות שתאמו לדרישותיו והיכולות העסקיות שלי, החלטתי ללכת על בליקר בייקרי.

לבנות עסק זה כמו תינוק שנולד. אתה מלווה אותו מיום התכנון ודרך כל שלבי הביצוע והפתיחה ועד שהוא עומד על רגליו ומתחיל לרוץ. אני שמח שהמרכז לקידום זכיינות פתח לי את עיניי וידע לחבר אותי למותג הנכון עבורי. אני אוהב את האווירה במקום, העיצוב המרשים, צוות העובדים המסור וכמובן האוכל המעולה!

סיפורו של זכיין- טוביה פרידמן

 


 


לאחר הפרישה חיפשתי קריירה שנייה ודבר הוביל לדבר ובסוף הגעתי להקים בית קפה של בליקר בייקרי. בזכות הליווי העסקי של המרכז, הבנתי שבלי ניסיון בתחום המסעדנות יהיה יותר חכם להפעיל עסק בזכיינות. החלטתי שעדיף במקום לשלם בעצבים עדיף לשלם דמי זיכיון ולקבל את הכול על מגש של כסף וכל מה שנשאר זה להקים ולתפעל את הסניף על פי דרישות הרשת.


רציתי לעשות משהו שיהיה מאתגר ומעניין ולאחר פגישת ייעוץ בה פרסו לפניי מגוון הצעות מעניינות ורלבנטיות שתאמו לדרישותיו והיכולות העסקיות שלי, החלטתי ללכת על בליקר בייקרי.


לבנות עסק זה כמו תינוק שנולד. אתה מלווה אותו מיום התכנון ודרך כל שלבי הביצוע והפתיחה ועד שהוא עומד על רגליו ומתחיל לרוץ. אני שמח שהמרכז לקידום זכיינות פתח לי את עיניי וידע לחבר אותי למותג הנכון עבורי. אני אוהב את האווירה במקום, העיצוב המרשים, צוות העובדים המסור וכמובן האוכל המעולה!



 


 


 







 


 


 


מתעניין/ת בפגישת יעוץ לרכישת בית קפה? לחץ/י כאן