תנאי זיכיון

תחום

את רשת הבוטיק האורבאנית "אספרסו בר", הקימו ארבעה בני משפחה בשנת 1992. עם הסניף הקטן והשיקי ברחוב יבנה פינת מונטיפיורי בתל-אביב הביאו הארבעה לעיר הגדולה, קונספט איטלקי של קפוצ'ינו, לטה, מקיאטו וטרמציני, עיצוב אירופאי בהשראת בתי הקפה בפריז, ויצרו תרבות חדשנית וקלאסית של פנאי וסגנון חיים בצריכת הקפה. הם העירו את תרבות הבילוי המקומית, החדירו טרמינולוגיה חדשה לשפה המקצועית וכמובן המציאו את המונח הכול-כך מוכר "אספרסו בר". אספרסו בר הפכה בין לילה למותג, לשם דבר ולמקור אינסופי לחיקוים עד היום. רשת הבוטיק ממשיכה להיות דינאמית וחדשנית, קשובה נעימה ואישית, המתאימה את עצמה לשינויי הזמן, לאנשים הממלאים את בתי הקפה שלה ולאזור בו היא נמצאת, תוך שמירה קפדנית על איכות בלתי מתפשרת וטיפוח יומיומי. אספרסו בר, ממש כמו יין טוב, בזכות האהבה המקצועיות והעקביות, הולכת ומשתבחת עם השנים.

לקבלת פרטים נוספים ולתיאום פגישה