תנאי זיכיון

תחום

בשנת 1987 כחלום של שני אחים, קובי ואבי חקק, שהכינו מאפים ביתיים בעבודת יד ומכרו אותם מדלת לדלת. בשנת 1989 פתחו השניים חנות ברמת השרון.

עם הגידול בביקושים, במחזורים ובקהל הלקוחות, החלו לפתוח עוד סניפים באזור המרכז. חלקם נפתחו בזכיינות וחלקם נשארו בבעלותם. עם השנים, גדל המגוון והרשת מיצבה עצמה כרשת קונדיטוריות איכותית, המציעה 300 סוגים שונים של מאפים ביתיים – עוגות, פשטידות, לחמים ועוגיות – כולם בעבודת יד.

גם היום, עם 40 סניפים הפרוסים מחיפה בצפון ועד באר שבע בדרום, הערכים שמאפיינים את רולדין הם מאפים מפנקים, אהבת היצירה, עבודת יד, והקפדה על איכות בכל מאפה שיוצא מהתנור. רולדין תמשיך לקדם את המותג על בסיס הערכים שנוכסו לה במהלך השנים, ולהגדיל את פריסת הסניפים בישראל, רובם בזכיינות.

לקבלת פרטים נוספים ולתיאום פגישה