אווזי פותחת תת רשת כשרה למהדרין

אווזי פותחת תת רשת כשרה למהדרין

רשת מסעדות אווזי פותחת תת רשת חדשה, כשרה למהדרין, בהשקעה של מיליון דולר. בשלב הראשון מושקות השבוע שתי מסעדות ראשונות ברשת הכשרה (בפתח תקווה ובעפולה).
 
בעקבות הקמת רשת המסעדות הכשרה הוכשר גם המטבח המרכזי של "אווזי" הממוקם ביהוד אשר ממנו מסופקים מידי יום בשרים וסלטים טריים לכל סניפי הרשת.



מחלקת הסלטים הוכשרה על ידי בד"צ בית יוסף, ומחלקת הבשר הוכשרה על ידי כשרות רבנות יהוד, כשבנוסף נפתחה מחלקת בשרים נוספת לסניפים הכשרים למהדרין.
 
סניף פ"ת נתון להשגחת בד"צ "בית יוסף" בנשיאות מרן הראש"ל הגאון רבי עובדיה יוסף שליט"א. סניף עפולה נתון להשגחת הרבנות עפולה, בכשרות "למהדרין" בנשיאות הרב ראובן בנינו. הרבנויות מבצעות השגחה צמודה בסניפים ובמטבח המרכזי מרגע קבלת חומרי הגלם דרך הכנת המנות ועד הוצאתן לשולחן.
 
לדברי איציק לוי, מנכ"ל אווזי, "עד סוף 2009 רשת אווזי כשר למהדרין תשתווה במספר סניפיה לרשת אווזי".