בוננזה: רשת טורטיות חדשה

בוננזה: רשת טורטיות חדשה

מזון מהיר לא חייב להיות "זבל", זה לפחות הקונספט שעליו מבססים שלושה יזמים את רשת "בוננזה", רשת חדשה למזון מהיר שסניפה הראשון ייפתח בתל אביב במהלך החודש.
 
הרשת תציע ראפים למילוי העשויים מקמח מלא ומקמח תירס, עם מגוון של מנות צמחוניות ובשריות וסלטים.
 
בהקמת הרשת, שעתידה לפתוח חמישה סניפים במהלך השנה, ישקיעו היזמים 5 מיליון שקל. חמשת הסניפים הנוספים צפויים להיפתח בבעלות חלקית בתל אביב, ירושלים, חיפה והרצליה.היזמים מבקשים להקים בתוך שלוש שנים 36 סניפים. יעד המכירות החודשי של כל סניף עומד על כ- 500 אלף שקל.
 
היזמים הם גיורא נפתלי, מבעלי מי עדן ורשת לחם ארז, מאיר עומר, לשעבר מנכ"ל הברגר קינג וממקימי הרשת בישראל ויואב טבת, מנהל לשעבר של מסעדת סטפן בראון וזכיין של מותג האופנה אינסייט בישראל.
 
"זיהינו את הדרישה הגדולה לאוכל בריא העשוי ללא חומרים מרככים, טעמי לוואי וכל יתר הדברים הרעים", אומר טבת. לדבריו, הסניפים ייפתחו בצמוד ללחם ארז וישענו בין היתר, על לקוחות לחם ארז.