לחם ארז |
|
אודות הרשת
רשת לחם ארז הקרויה על שם ארז קומרובסקי, השף שהעביר את הלחם לקדמת השולחן והפך את קניית הלחם לחוויה, חולשת כיום על 15 סניפים ברחבי הארץ. הלחמים בלחם ארז הינם פרי עבודת יד, ללא חומרים משמרים ומשפרי אפייה, עשויים מאחוז גבוה של קמח מלא ומשולבים בדגנים אורגניים מהטבע כמו: קינואה, נבט חיטה, פשתן ועוד. לחם הוא תוצר של מים, קמח ושמרים. בתקופות העתיקות, לפני עידן הסופרמרקט, נהגו להשתמש ב"שמרי פרא" שהם שמרים טבעיים. גם ב"לחם ארז" משתמשים כיום בשמרי פרא, המיוצרים באמצעות מחמצת, שהיא הסוד של "לחם ארז". זוהי תערובת של קמח, מים ותוספות שונות (שיכולות להיות ענבים, תפו"א וכו'), אשר תוססים יחד ויוצרים שמרים טבעיים. המחמצת היא הבסיס של הלחם, ואליה מוסיפים את הנוזלים, הקמח (בלחם ארז משתמשים בקמח לבן, קמח מלא, שיפון או דורום) ותוספות אפשריות, בהתאם לסוג הלחם. התהליך בלחם ארז נעשה בעבודת יד באמצעות שימוש בחומרים טבעיים וטריים. הבצק מונח לתפיחה ל-12 שעות ואז מוכנס לאפיה בתנור בתנור אבן ספרדי, שיתרונותיו מתבטאים באיכות ובטעם הלחם, המרקם המיוחד והפריכות. לקבלת מידע אודות מאות הזדמנויות עסקיות חמות בזכיינות מלא טופס ונחזור אליך בהקדם:
|
לחם ארז
6 בפברואר 2016
X