תנאי זיכיון

תחום
דמי זיכיון125,000ש"ח
הון עצמי נדרש200,000 ש"ח

אודות הרשת:

הסיפור של מתוקה

מתוקה היא סיפור של חזון, השראה ויזמות אותו התחלנו אנו, מירי ושוקי ארזי, בשנת 1998 בבניין אבן ישן בנווה צדק. על שולחנות מיניאטוריים וספות מבית סבתא הגשנו קפה טוב, סנדוויצ'ים שהוכנו במקום, עוגות וכמובן עוגיות מופלאות. השמועה על 'מתוקה', שנקרא על שם אמה של מירי, החלה לעבור מפה לאוזן ומשכה קהל מתל אביב ומחוצה לה. בעקבות ההצלחה החלטנו שהגיע הזמן לגדול.  בשנת 2001 עברנו לבניין לשימור קסום במיוחד ברחוב שד"ל, עם מרצפות מצוירות ומרפסת שמש נפלאה. הרחבנו את שעות הפעילות ואת התפריט וכמובן את כמות הסועדים באופן משמעותי. פתחנו את הבוקר בארוחות מפנקות במיוחד, בצהריים הגשנו ארוחות עסקיות לעובדי רוטשילד והסביבה, ובלילה חגגנו עם האורחים בבר אקטיבי במיוחד. כאן התחלנו לפתח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כמו מאפה בטטה ואצבעות מתוקה שמלוות אותנו עד היום.

את הלוקיישן הבא מצאנו בצומת הרחובות קרליבך והארבעה מול הסינמטק, מקום רחב ידים בו הגדלנו את ייצור הקונדיטוריה בקומת המרתף ואת בית הקפה והחנות בקומת הרחוב. עיצוב מודרני, וויי פיי חינם (הראשון בתל אביב), באזרים ללקוחות, דלתות חשמליות בכניסה, קירות ורצפת זכוכית דרכם ניתן לראות את הייצור חברו לחנות מרווחת לממכר עוגות, עוגיות ואביזרים. כל אלו היו שילוב בין ביתיות והקפדה להתקדמות וטכנולוגיה.

ברבות השנים שדרגנו את מותג הקונדיטוריה הישראלית לרשת מצליחה שאינה שוקטת על השמרים. בית הקפה בנווה צדק הוא זיכרון נוסטלגי מתוק ואת מקומו תפסו סניפים במגמת התרחבות ומפעל נוצץ וחדשני, המרכז את פעילות הרשת. הערכים שהגדרנו ל'מתוקה' בתחילת דרכה ממשיכים ללוות את תהליך הצמיחה. הקפדה על טעמים ומרקמים מדויקים ושילובים מעוררי תיאבון, טריות ואיכות חומרי הגלם, עבודת יד מוקפדת והגשה אסתטית. האחרון קרוב במיוחד ללבנו שכן מירי החלה את דרכה המקצועית בתחום האומנות והאוצרות. ב'מתוקה' אנו ממשיכים לחבר טעם ואסתטיקה מתוך מקום של יצירה.

התפתחות הרשת וגדילתה הובילו את 'מתוקה' להקמת מפעל גדול וחדשני באזור התעשייה בחולון. שטח של 2000 מ"ר נחלק לשני אזורים מרכזיים: אזור הקונדיטוריה בו עמלים קונדיטורים מקצועיים על עשרות סוגי מאפים, עוגות, עוגיות וקינוחים ומטבח שבו ממוקמות עמדות הסרוויס, בישול ואריזה של מגשי האירוח לסוגיהם – מגשי ירקות ופירות, כריכונים מכל הסוגים, קישים בצורות ובמילויים שונים, סלטים ועוד.

זכיינים

הסניפים חלקם בבעלות הרשת וחלקם בזכיינות. מתוך מקום של הבנה אמתית בתפעול חנות קונדיטוריה על כל האספקטים מתוקה נותנת לזכיין כלים  מלאים הכוללים הדרכות בסניפי הרשת, הדרכת הזמנות, ארגון וסידור הסניף החדש והדרכת מכירה ופועלת יחד עם הזכיין לקידום הסניף.

חוויות הלקוח בסניפי מתוקה מיוחדת במינה תוך שימת דגש על צרכי הלקוח, יחס אישי, צוות מוכרים מקצועי וניהול מוקפד.

הבונוס הנוסף הוא תחום מגשי האירוח והכיבוד אותו הזכיין מוכר ישירות ללקוח הסופי

לוקיישן- בימים אלו הרשת מאפשרת פתיחה של מספר סניפים נוסף בלוקיישנים נבחרים.

כל לוקיישן מיוחד במינו ומותאם לאזור לפי צרכי הלקוחות.

 

באם נבחרתם להיות זכיין אצלנו, הגעתם למשפחת מתוקה

רוצה להיות זכיין ברשת מתוקה מלא פרטים או התקשר 1-700-720-720

לקבלת פרטים נוספים ולתיאום פגישה