תנאי זיכיון

תחום
דמי זיכיון130,000 ש"ח
הון עצמי נדרש175,000 ש"ח
עלות השקעה מוערכת250,000 - 500,000

אודות הרשת

 

בשנת 1995 גיא יקר פתח את הסניף הראשון של "פלאפל בריבוע".

קונספט ייחודי של מוצר באיכות הגבוהה ביותר, עיצוב עדכני, מטבח שקוף, מכירה בתוך חנות ממוזגת ובעצם – הענקת חווית קנייה לצרכן הישראלי.

כל מוצרי הרשת מיוצרים מחומרים טבעיים וללא תוספת חומרים משמרים או כימיקלים למיניהם. הסניפים ממורקים ומעוצבים בשיטת "המטבח הפתוח", כך שהלקוח יכול לראות ולעקוב בהנאה אחר הנעשה במטבח הסניף. כל זאת יחד עם ריהוט איכותי, מיזוג אוויר ועיצוב נקי הופכים את חווית הקנייה ב"פלאפל בריבוע" למשהו אחר…

את הקציצות, אנו מטגנים אל מול עיני הלקוחות, מייד עם ההזמנה.

אנו יוצרים מדי לילה את כל מוצרינו במרכז הייצור החדיש והמשוכלל, הנושא רישיון יצרן ממשרד הבריאות.

אנו משתמשים בתבלינים  משובחים. גרגירי החומוס שלנו – מזן הדס, גדלים בארץ, וכל הרכיבים של מוצרינו טבעיים ואינם מעובדים. כך, לקוחותינו בטוחים, שהמזון שהם  אוכלים ב”פלאפל בריבוע” הוא טרי, בריא ואיכותי.

להפוך את רשת “פלאפל בריבוע” למובילה ולגדולה בארץ, אינו דבר של מה בכך ואנו מזמינים אותך להיות חלק ממשפחת "פלאפל בריבוע".

 

בוא להיות זכיין של הרשת המצליחה פלאפל בריבוע! התקשר עכשיו 1700-720-720 או השאר פרטים ואנו נחזור אליך בהקדם

 

 

לקבלת פרטים נוספים ולתיאום פגישה