רשת גלידות השף ארלקינו מתרחבת

רשת גלידות השף ארלקינו מתרחבת

לאחרונה הושק הסניף של רשת ארלקינו גלידת שף בשד' בן גוריון 39 בתל אביב. זהו הסניף השלישי של הרשת המתכננת בקרוב השקה של סניף רביעי בתל אביב.
 
בסניף החדש הושקע סכום של כשני מיליון שקל והעיצוב וחומרי הגמר הם בסטנדרט חדש ביחס לענף. אנשי הרשת שכרו את חנות המכולת בה נהג לבקר דוד בן גוריון בעת שגר בתל אביב. בחנות הגלידה החדשה קיימות מרפסות המאפשרות עמדות תצפית נוחות אל חיי הקהילה והמסחר המתנהלים בשדרה.



בסניף החדש, בו מכינים גלידה טרייה בכל יום, יושם דגש גם על צרכני הקפה האיכותי כשלצד תפריט הגלידות העשיר נכלל גם קפה משובח, מאפי בוקר וקינוחים מבוססי גלידה המתאימים לקפה.
 
מדובר בגלידת שף, שמכינים מחלב טרי, שמנת טרייה ותוספות ייחודיות כמו  פירות ומרקחות פרי, שוקולד משובח, מקלות וניל, אגוזים, פיסטוקים, צנוברים, תבלינים, יין מרלו, ויסקי, וודקה, קפה אספרסו והרבה כיף, שמחה, חברות ואהבה.
 
הגלידה עשירה בתוספות פריכות של אגוזים, שקדים, שברי שוקולד משובח, נגסי חלווה עם פולי קקאו שלמים, חתיכות תפוחים מקורמלות ושלל הפתעות טעימות כיד הדמיון הטובה על השף.
 
ברשת מתחייבים להפתיע את הלקוחות ולחדש בטעמים ובמרקמים שונים ומשונים. יש תחושה של מסתוריות, כשנכנסים ומגלים טעמים חדשים.