'וולפגאנג' יוצאת לדרך

'וולפגאנג' יוצאת לדרך

קבוצת "סרגוס מסעדות" בע"מ, בעליה של "סרגוס" התל אביבית, יחד עם חברת השקעות הנדל"ן "אורביס" אחזקות בע"מ, תקים רשת המבורגר גורמה חדשה בהשקעה מתוכננת בסך 10 מיליון שקל. 
 
הרשת החדשה, שתפתח תחת השם "וולפגאנג", תציע קונספט מתקדם המשלב בין שף-בורגר איכותי והגשה מוקפדת המאפיינת מסעדות גורמה, יחד עם שירות מהיר ומחיר משתלם המאפיין רשתות פאסט-פוד.
 
הסניף הראשון של הרשת, שתעבוד ככל הנראה בפורמט זכייני, נפתח בבעלות הקבוצה במתחם הבילויים לילנבלום בתל אביב בהשקעה של 2 מיליון שקל. עד 2010 מוכננת פתיחתם של 5 סניפים נוספים במיקומים אסטרטגיים בישראל ובמזרח אירופה. 
 
על מיתוגה של הרשת החדשה אחראי פיליפ בולקיה הנחשב לאחד מאנשי המיתוג הבולטים בישראל וחתום על פרויקטים כמיתוג החדש של חברת "פלאפון", "דנונה" ואתר האינטרנט של מעריב "NRG".  
 
תומר ליבנה, מבעלי "וולפגאנג": "אנשים מחפשים ריגושים, חידושים והפתעות, אך תמיד מאוהבים דווקא במנות הבסיסיות, שרק המחשבה עליהן גורמות להם להתגעגע. לקחנו את המוצר הכי מוכר– ההמבורגר – העלינו את רמת השירות, הטעם וההגשה  וזאת, תוך שמירה על העיקרון שלנו: אוכל מהיר מחומרי הגלם משובחים וטריים".