לחם ארז פותחת שני סניפים חדשים |
|
המרכז לקידום זכיינות | |
הסניפים החדשים יפעלו בקונספט של חנות לחם ומעדנייה, ויציעו מגוון מוצרים איכותיים, החל מקונפיטורות ועוגות וכלה בכריכים טריים המוכנים במקום. על הקונספט הקולינרי אחראי השף הראשי של "לחם ארז" אופיר ארבל, שמוביל את חידוש התפריט והמוצרים המוצעים ברשת כולה. שטח כל אחד מהסניפים החדשים 40 מ"ר, והם מציעים ללקוחות חנות לחם ומעדנייה מעוצבת ומזמינה, ומקומות ישיבה מחוץ לסניף ללקוחות אשר יבקשו ליהנות מקפה וכריך שנעשה במקום ומבוסס על המוצרים שנמכרים במעדנייה.
מתעניין בזיכיון של לחם ארז לחץ כאן |
לחם ארז פותחת שני סניפים חדשים
14 ביוני 2012
X