לחם ארז פותחת שני סניפים חדשים

הסניפים החדשים יפעלו בקונספט של חנות לחם ומעדנייה, ויציעו מגוון מוצרים איכותיים, החל מקונפיטורות ועוגות וכלה בכריכים טריים המוכנים במקום.


על הקונספט הקולינרי אחראי השף הראשי של "לחם ארז" אופיר ארבל, שמוביל את חידוש התפריט והמוצרים המוצעים ברשת כולה.


שטח כל אחד מהסניפים החדשים 40 מ"ר, והם מציעים ללקוחות חנות לחם ומעדנייה מעוצבת ומזמינה, ומקומות ישיבה מחוץ לסניף ללקוחות אשר יבקשו ליהנות מקפה וכריך שנעשה במקום ומבוסס על המוצרים שנמכרים במעדנייה.
רשת "לחם ארז" נרכשה לפני כשנה וחצי על ידי איש העסקים רונן נמני, בעליה של רשת "קפה קפה" אשר הנחיל את הקונספט החדש של הרשת. הסניפים הראשונים אשר אימצו את הקונספט החדש היו סניף אבן גבירול בתל אביב וסניף יהודה מכבי.
רשת לחם ארז מונה 15 סניפים אשר כולם מופעלים על ידי זכיינים. רמת השקעה בסניף של לחם ארז עומדת על 400-700 אלף ₪ ולפי דברי רמי דנה, מנכ"ל לחם ארז, בכוונת הרשת לפתוח עוד כ 5 סניפים עד סוף השנה.



 


מתעניין בזיכיון של לחם ארז לחץ כאן