חברת מטבחי הדקל, בין חברות המטבחים המובילות והוותיקות בישראל פותחת בימים אלה סניף חדש בבאר-שבע בהשקעה של מיליון שקלים. סניף באר-שבע הוא הסניף החמישי של רשת מטבחי הדקל.
הסניף החדש ממוקם בקריית העסקים ליד BIG בבאר-שבע והוא משתרע על שטח של 400 מ"ר. בסניף ניתן ליהנות מתצוגה עשירה ומגוונת של מטבחים במגוון סגנונות ועיצובים החל ממטבחים מודרניים לפי צו האופנה האחרון במילאנו וכלה במטבחים קלאסיים וכפריים. זאת, לצד מערכות פרזול מהמתקדמות והמשוכללות בארץ ומערכות אלקטרוניות למגירות המטבח.
לדברי חיים סמרי, מנכ"ל רשת מטבחי הדקל "הסניף החדש בבאר-שבע הוא חלק מאסטרטגיית ההתרחבות של הרשת לשנת 2009-2008 שכוללת החלפת תצוגות המטבחים בסניפים הקיימים, שיפוץ ושדרוג הסניפים לפי הצורך ועוד. אין לי ספק, שהסניף בבאר-שבע ימשוך אליו קונים מכל אזור הדרום, שלא הייתה להם אפשרות עד כה לפקוד את סניפינו באזור המרכז".