סהר שפע מכר 50% מאחזקותיו בארומה תל אביב

סהר שפע מכר 50% מאחזקותיו בארומה תל אביב

בלעדי ל"כלכליסט":סהר שפע, הבעלים של רשת בתי הקפה ארומה תל אביב, מכר 50% מאחזקותיו ברשת לחברת GEG שבבעלות איש העסקים גולן עינת – כך נודע ל"כלכליסט". העסקה מוערכת במעל 40 מיליון שקל ונחתמה לאחר שבועיים בלבד של מו"מ בין הצדדים. עינת מחזיק בבעלות של 50%  גם על רשת בתי הקפה אוליב, שמונה כיום 14 סניפים.


סהר שפע ניהל מו"מ במשך חצי שנה למכירת אחזקותיו ב-22 סניפי ארומה תל אביב, לאחיו יריב שפע. לפני כחודשיים התפוצצה העסקה בין ארומה תל אביב לארומה ישראל. העסקה עם ארומה ישראל אמורה הייתה לכלול את סניפי הרשת בארץ בלבד, כאשר סהר שפע אמור היה להמשיך את פיתוח הרשת בחו"ל. העסקה הנוכחית עם גולן כוללת גם את אחזקותיו של סהר שפע בחו"ל, שם מונה כיום ארומה תל אביב סניף אחד בברלין.


 ל"כלכליסט" נודע כי שפע והרכוש החדש צפויים לפתח את ארומה תל אביב ברחבי אירופה. עוד נודע כי בתוך חודשיים תפתח ארומה תל אביב שלושה סניפים חדשים בוורשה שבפולין, בהשקעה של 700-800 אלף יורו לסניף.