סניף חמישי ל'סנט הייר'

סניף חמישי ל'סנט הייר'

רשת חנויות CENT HAIR – הרשת הראשונה בישראל המתמחה במוצרים מקצועיים לשיער (אשר שווקו עד היום רק במספרות), פותחת בימים אלה את הסניף ה-5 של הרשת בעיר חדרה. היקף ההשקעה הכולל בהקמת החנות החדשה כ-300,000 שקל.


 


לרגל התרחבות הרשת והקמת החנות החדשה, יוצאת הרשת בקמפיין פרסום (עצמאי) בעיתונות המקומית באזור חדרה והסביבה בהיקף של כ-200,000 שקל, שיתמוך בסניף החדש ובמבצעי המכירות האטרקטיביים שיוצעו לרגל פתיחת החנות.
 
חיים שיר, הבעלים של הרשת, ציין כי היכרותו העמוקה את שוק המוצרים המקצועיים לשיער, בהיותו דור שלישי בארץ המתמחה בייצור ושיווק מוצרים מקצועיים למספרות (סבו – חיים שטרית ממייסדי ענף הספרות בישראל), ובבעלותו גם מפעל "ויטמינס" לייצור מוצרי טיפוח לשיער, אפשרו לו היום להקים רשת חנויות חדשה וייחודית הנותנת לראשונה לצרכן הפרטי מענה בכל הקשור לרכישת מוצרי טיפוח מקצועיים לשיער – הן ברמת המגוון הרחב של המותגים המובילים בארץ ובעולם, והן ברמת המחירים האטרקטיביים של המוצרים, המוזלים בכ-30% ממחיריהם במספרות.
 
עוד ציין חיים שיר, כי חנויות "סנט הייר" מציעות ללקוחות גם חוויית קנייה מיוחדת, לאור עיצובן הייחודי של החנויות בסגנון מודרני, צעיר ועדכני.