קיורטוש מתרחבת: תפתח עשרה סניפים בהשקעה של 15 מיליון שקל

קיורטוש מתרחבת: תפתח עשרה סניפים בהשקעה של 15 מיליון שקל

רשת בתי המאפה קיורטוש, שבבעלות השף־קונדיטור דורון רגב, נמצאת בימים אלה בתהליך התרחבות מואץ. הרשת הודיעה כי בכוונתה לפתוח עשרה סניפים במהלך השנה, נוסף על ה־13 הקיימים, בהשקעה של 15 מיליון שקל.


הסניפים ישתרעו על פני שטח של 60–150 מ"ר ומהחברה נמסר כי תשקיע בכל סניף סכום שנע בין 700 אלף שקל ל־2 מיליון שקל. כמו כן, הסניפים ייפתחו באמצעות זכיינים בקניונים ברחבי הארץ בערים ראשל"צ, באר שבע, נתניה, הרצליה ועוד.


לאחרונה פתחה החברה שני סניפים חדשים, האחד במתחם G החדש בלב פארק אפק בראש העין, והשני בסינמה סיטי החדש בראשל"צ, שלדברי החברה הושקעו בהקמתם 3 מיליון שקל.


הסניף החדש במתחם G בראש העין הוא הסניף הגדול ביותר של הרשת עד כה, ומתפרש על פני שטח של כ־120 מ"ר הכוללים כ־60 מקומות ישיבה. בשונה מסניפים אחרים, סניף זה פועל כבית קפה ומוגשים בו מעבר למאפים גם ארוחות קלות, מגוון סלטים, כריכים ויוגורטים.


בית המאפה קיורטוש מתמחה במאפה השמרים ההונגרי קיורטוש קאלאץ', שנאפה על שיפוד עץ עבה שעליו מלפפים את הבצק בצורת ספירלה. הקיורטוש מוצע עם מגוון תוספות ובהן שוקולד, חלבה, ריבת חלב ועוד.


הסניף הראשון של קיורטוש הוקם בשנת 2006 ברחוב בוגרשוב בתל אביב. לאחר כשנה הוחלט לפתוח סניפים נוספים ברחבי הארץ.