רשת הגלידריות האיטלקית אלדו ממשיכה להתרחב

אלדו, רשת הגלידריות האיטלקית הגדולה בישראל, מסיימת בימים אלו מהלך לפתיחת 10 סניפים חדשים בהשקעה כוללת של למעלה מ- 4.5 מיליון ₪. בכך עולה מספר סניפי הרשת ל- 40. בינואר ייפתח סניף הדגל בבעלות הרשת, במתחם ברושים באוניברסיטת תל אביב. גודל הסניף יהיה 70 מ"ר ויושקעו בהקמתו למעלה מחצי מיליון ₪. כל סניפי הרשת מנוהלים בזכיינות, למעט סניף האוניברסיטה.



סניפי הרשת החדשים נפתחים בתל אביב, שניים בבאר שבע, הרצליה, חולון, בית שמש, אריאל, צומת מגדל ובקניון M הדרך. 7 סניפים נוספים צפויים להיפתח עד סוף השנה.






בתל אביב, נפתח הסניף הרביעי של אלדו, ברחוב קינג ג'ורג'. גודלו 35 מ"ר והושקעו בו כ- 250 אלף ₪. בבאר שבע נפתח הסניף השני בעיר, 110 מ"ר, בהשקעה כוללת של כ-800 אלף ₪, וסניף נוסף ייפתח בעיר אחרי סוכות, בהשקעה של 400 אלף ₪ בגרנד קניון החדש בהרצליה



הסניף הראשון נפתח במרכז העיר ברחוב סוקולוב בגודל 70 מ"ר בהשקעה של 650 אלף ₪. בנוסף, נפתח הסניף השני בקניון שבעת הכוכבים, בגודל 20 מ"ר ובהשקעה של 250 אלף ₪. סניף ראשון של הרשת בעיר חולון נפתח ברחוב לוי אשכול. גודלו 60 מ"ר בשטחי פנים וחוץ, והושקעו בהקמתו ומיתוגו 500 אלף ₪. סניף בית שמש בגודל 40 מ"ר נפתח בקניון החדש 'ביג פאשן'. הושקעו בו 600 אלף ₪.



סניף אריאל נפתח במרכז המסחרי של העיר ברובע א'. גודלו 50 מ"ר בשטחי פנים וחוץ, והושקעו בו 500 אלף ₪. סניף נוסף נפתח בצומת מגדל. גודלו 100 מ"ר והושקעו בו 500 אלף ₪. בקניון M הדרך נפתח סניף דוכן נוסף, בגודל 20 מ"ר ובהשקעה של כ- 250 אלף ₪.



בקרוב יתחיל שיפוץ, עיצוב ומיתוג מחדש של סניף נמל תל אביב, המשתרע על פני 80 מ"ר, בהשקעה של למעלה מ 200 אלף ש"ח.  



מאיר דהן, בעל רשת הגלידריות אלדו: "היכולת שלנו להכין גלידות איכותיות, מגוונות וטעימות לקהלים רחבים – ילדים ועד מבוגרים, גלידות המבוססות על שמנת וחלב טריים וללא שימוש בתחליפים, גלידות מסוג סורבה, גלידות עם או בלי סוכר ועוד – הופכת את הגלידה שלנו למוצר פופולארי במיוחד, ואני שמח על זמינות ונגישות סניפי הרשת, לקהל לקוחותינו הנאמן".



רשת הגלידריות האיטלקית אלדו (1993) מבית חברת איתלק בע"מ, הינה רשת הגלידריות הגדולה בישראל, ומונה כיום 40 סניפים בפריסה ארצית, מאילת בדרום ועד לכרמיאל בצפון, בזכיינות. רשת אלדו הינה חלוצת הגלידה האיטלקית בישראל, ובין היחידות העונות להגדרה האיטלקית של גלידרייה האיטלקית ( Glateria Italiana ) בזכות העובדה, שכל סניף מכין את הגלידה במקום ומידי יום, וכן בזכות השימוש בחומרי גלם משובחים במיוחד מתוצרת איטליה.




 



מתעניין/ת ברכישת זיכיון? לחץ/י כאן