רשת השוקולדים Roy Chocolate מתרחבת

רשת השוקולדים  Roy Chocolate מתרחבת

Roy Chocolate – בית קפה ובוטיק שוקולד ייחודי, הוקם ע"י השוקולטייה ואיש הי-טק לשעבר, רואי גרשון, שעזב קריירה מצליחה בהיי-טק ולמד בבלגיה את רזי השוקולד.


הרשת פתחה שני סניפים נוספים בירושלים ובחיפה הפועלים על ידי זכיינים, זאת בנוסף לשלושת הסניפים הקיימים בתל אביב, כפר סבא ורמת השרון. הנהלת הרשת הודיעה, כי בכוונתה להמשיך ולהתרחב ובכוונתה לפתוח סניפים נוספים בקניון עזריאלי, קריית אונו, רחובות ובאר שבע. הרשת נעזרה בשירותיו של המרכז לקידום זכיינות בירושלים.


מלבד בית הקפה והבוטיק, מפעיל רואי סדנאות שוקולד והפקות קייטרינג ייחודיות לאירועים. ב- Royמייצרים בעבודת יד מגוון פראלינים ייחודיים, טראפלס', משקאות שוקולד אלכוהליים, ממרחי שוקולד ייחודיים, מיני עוגות, עוגיות וקינוחים – כולם עם דגש חזק לעולם השוקולד.


בין המוצרים הייחודיים ניתן למצוא פסלים עשויים 100% שוקולד, זרי כלה עשויים פרחים, פרפרים ולבבות שוקולד ואפילו עיתוןRoyשוקולד – עם כתבות על מקומות מיוחדים של שוקולד ברחבי העולם, מה הקשר בין שוקולד לבריאות ועוד. כל המוצרים מייוצרים במקום בעבודת יד, עשויים משוקולד בלגי איכותי, פירות טריים, תבלינים, אלכוהול משובח ועוד הפתעות. החברה נחשבת מובילה בתחומה גם בשוק המוסדי.


רשימת הלקוחות העסקיים מונה בין השאר את: Comverse, HP, סלקום, פלאפון, מלונות שרתון, בנק הפועלים, בנק לאומי, בזק, קסטרו ועוד.