רשת לחם ארז פותחת סניפים חדשים

רשת לחם ארז פותחת סניפים חדשים

רשת לחם ארז פותחת שני סניפים חדשים, האחד במרכז קריית מוצקין והשני ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב. הסניפים יאופיינו בחוויית קניה ובתמהיל מוצרים ושירותים שמבטאים את הכיוון האסטרטגי של לחם ארז בפתיחת סניפים חדשים: חנויות בוטיק בעלות חללים אינטימיים אך מרווחים, אשר ניתן בהם דגש בעיקר על מגוון עשיר של מוצרי גורמה איכותיים ביניהם הלחמים הידועים של הרשת – לחמים טריים בעבודת יד מחומרים טבעיים בלבד, עוגות, עוגיות, ריבות, ממרחים, רטבים, זיתים, גבינות איכותיות, דגים מעושנים, יינות מיקבי בוטיק ישראלים ועוד.


לצד זאת, בשטח ישיבה קטן, עם דגש על מוצרי take away, יוגשו כריכים בריאותיים ויצירתיים, מוזלי עם גרנולה, גבינות משובחות, מבחר עוגות קרות ומאפים חמימים ומתוקים לצד הקפההמשובח.


כחלק מהתרחבותה של הרשת, מוסר עופר שובל, מנכ"ל לחם ארז, כי עד סוף השנה ייפתחו חמישה סניפים נוספים, בהם סניף נוסף ברחוב דיזינגוף בתל אביב וסניףבקריית אונו, כולם בקונספט זהה. סניפים אלה יאפשרו לקחת פסק זמן איכותי וליהנות מטעימות וממוצרי גורמה באווירה נעימה ואינטימית בלב ההמולה העירונית.


לדברי שובל, הקונספט החדש פותח כדי לענות על צרכי הלקוחות וברצון למצוא פתרונות לתקופת המיתון, בה קהל הקונים אינו נמנע ממוצרי גורמה, אך בוחר לקנות אותם בחנות הבוטיק וליהנות מהם בבית, ובכך לחסוך את עלות הישיבה במסעדה.


גם בית הקפה הצמוד לחנות, הותאם למצב הנוכחי, והוא יציע את הכריכים היצירתיים מלחמי הרשת, לצד המאפים המתוקים והקפה, עם אפשרות ל-take away ובמחירים נוחים.


הסניפים החדשים מעוצבים בקפידה כחלל שלכ-40 מ"ר המעניק תחושת מרחב ושלווה, בעיצוב עכשווי קלאסי של נגיעות עץ אלון המזכירות בגוניהם את הלחמים והמאפים. המטבח והבר, הפתוחים אל החנות ואל חלל הישיבה, הופכים את "לחם ארז" למקום מפגש חווייתי סביב האפייה והמאפים.


סניפי לחם ארז, בהם מסעדות בתי קפה וחנויות, פרוסים בין קריית מוצקין לבאר שבע, מאפיית הרשת הממוקמת באזור התעשיה בנתניה, מספקת מוצרים לכל הסניפים.


הרשת הוקמה לפני כ-13 שנה והביאה עימה רוח רעננה למטבח הישראלי, הציעה מגוון עצום ויצירתי של לחמים בטעמים שונים והפכה את הלחם מפריט יסוד למוצר גורמה. לצד הלחם פותחה סדרת מוצרים נלווים, מאפים ועוגות ונפתחו בתי קפה שהציעו חוויית בילוי אחרת, חברתית וקולינארית.