תנאי זיכיון

תחום
דמי זיכיון100,000 ש"ח
הון עצמי נדרש200,000 ש"ח
עלות השקעה מוערכת250,000 - 500,000

אודות הרשת:

רשת בוטיק סנטרל, חלוצת הפטיסרי בתל אביב.

הרשת, אשר נוסדה לפני כ- 20 שנה, הייתה הראשונה לזהות ולחבר את חנויות הקונדיטוריה בעבודת יד עם עולם הקפה-מאפה כשהיא מייצרת טראפיק יומיומי, חשיפה ואזכור קבוע לחנות אצל הלקוח.

בוטיק סנטרל כוללת כיום 40 סניפים מתוכם 16 בתל אביב, והשאר באזור המרכז והשרון פזורים בכל חלקי הארץ, חלקם מופעלים בבעלות הרשת וחלקם בזכיינות. חנויות הבוטיק ממוקמות ברחובות מרכזיים ומהוות את ה"נקודה המתוקה של השכונה": בבוקר- בדרך לעבודה או לבית הספר והגן עם "בוטיק DELI" לאורך היום – כשרוצים וכשצריכים. עוגיות / כיבוד למשרד/ עוגה לחגיגה/ מגשים לאירוע. בסופי שבוע עם עוגה לשבת ובחגים – עם עוגות וקינוחים חגיגיים.

רשת בוטיק סנטרל הינה מוסד תל אביבי חזק וותיק הנושא חותמת לאיכות. הרשת שומרת על עדכניות ורלוונטיות הן בשיק של העוגות והן בשיח ובמיתוג הישיר ללקוח. בעלי רשת בוטיק סנטרל הינו הבעלים של המותג "אוונטאז פטיסרי", קונדיטוריה מתמחה בעבודת יד המספקת, מעבר לרשת בוטיק סנטרל גם קינוחים למסעדות מובילות, קיטרינג ייחודיים ומלונות בוטיק.

אנו ברשת מצליחים לתת ללקוח תמחור אטרקטיבי והוגן והיצע רחב של אפשרויות, החל מקפה ומאפה לבוקר דרך ארוחה קלה לקחת לעבודה, עוגות ועוגיות למשרד, לבית ולאירוח ועוגות לחג ולכל חגיגה. והכל בזכות קונספט הדוק הנשען על קונדיטוריה בבעלות הרשת ויכולת תפעול פשוטה מאוד במרחב קטן עם צוות מינימלי. היתרון של הרשת הוא בכך שהזכיין מפעיל כמעט ללא עובדים את הסניף, שכן המפעל דואג לספק לסניפים סחורה טרייה ואיכותית ברמה יומיומית, ואין שום ייצור ברמת הסניף. דבר המשפיע בצורה ניכרת על עלויות העובדים והF.C.

האווירה הנעימה, השירות המקצועי והפנים המוכרות והמחייכות, הן של צוות הבוטיק והן של הלקוחות הקבועים המגיעים גם הם מדי בוקר, יוצרים פסיפס קבוע של לקוחות  רחב וצבעוני ויחד עם זאת מתחדש ומתרחב של אנשים מכל גווני הקשת העירונית ומחוצה לה.

 

רוצה להיות זכיין ברשת בוטיק סנטרל מלא פרטים או התקשר 072-3307915

 

לקבלת פרטים נוספים ולתיאום פגישה