תנאי זיכיון

תחום
עלות השקעה מוערכת250,000 - 500,000

רשת השניצליה נוסדה בשנת 2004 ,וכיום מונה כ-46 סניפים הפרושים בכל רחבי הארץ.

הרשת מתמחה בהכנת שניצל איכותי טרי ובטעמים שונים ומגוונים, כאחד מעמודי התווך של המטבח הישראלי הוספנו נגיעות של תיבולים יחודיים אשר ביחד עם טעמו של השניצל יוצרים חגיגה של טעמים כגון: צרפתי, פולני, איטלקי, ספרדי, יווני, סיני וישראלי, אפיית הבגטים טרייה ונעשית במקום, כשתטעמו תבינו ….. הרשת מזמינה זכיינים חדשים לבוא להצטרף ולקחת חלק בהצלחת הרשת תוך כדי ליווי ותמיכה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם. וסטיבולום אט דולור, קראס אגת לקטוס וואל אאוגו וסטיבולום סוליסי טידום בעליק״
יוסי כהן / מנכ"ל ארומה

לקבלת פרטים נוספים ולתיאום פגישה