אל גאוצ'ו מתמתגת מחדש ופותחת סניפים

אל גאוצ'ו מתמתגת מחדש ופותחת סניפים

רשת אל גאוצ'ו, המתמחה בגריל דרום אמריקאי, יוצאת במיצוב מחודש בהשקעה כוללת של כשני מיליון שקלים.


במסגרת המיצוב תמתג ותשדרג את סניפיה הקיימים ותפתח עוד שלושה סניפים עד סוף שנת 2007.


הסניפים החדשים יוקמו בתל–אביב, באשדוד ובאזור השרון. הסניפים כשרים וממוקמים על שטח ממוצע של 400 מ"ר לסניף.
 
תוכנית האסטרטגיה החדשה כוללת עיצוב מחדש של סניפי הרשת, החלפת מדים לעובדים שדרוג התפריט הקיים והוספת מנות.
 
ברנרדו בלחוביץ' מרשת אל גאוצ'ו מסר, כי "ההחלטה לחזק ולשדרג את המותג נובעות מהצורך להתאים את פעילות ותדמית הרשת לצרכי השוק והצרכן המשתנים, באמצעות זהות ויזואלית עכשווית שתשמש פלטפורמה לאסטרטגיה השיווקית של החברה.


אנו צופים כי האסטרטגיה החדשה תגרום לצרכן להמשיך להעדיף את "אל גאוצ'ו" על פני המתחרות".