רשת מסעדות הבשר מיט אנד וויין נכנסת לישראל: שכרה 500 מ"ר בהרצליה פיתוח

רשת מסעדות הבשר מיט אנד וויין נכנסת לישראל: שכרה 500 מ"ר בהרצליה פיתוח

רשת המסעדות הבינלאומית מיט אנד וויין שכרה מחברת פישמן אחזקות שטח מסחרי של 500 מ"ר בפרויקט לייף פלאזה, הידוע יותר כבית סופרפארם, הממוקם ברחוב שנקר פינת החושלים בהרצליה פיתוח. הרשת שכרה את השטח המסחרי הממוקם בחזית לרחוב שנקר, ברמת מעטפת, בדמי שכירות של 9,500 דולר לחודש, בחוזה ל-5 שנים עם אופציה ל-5 שנים נוספות.


הרשת תשלם עבור השטח העיקרי, 270 מ"ר, כ-30 דולר למ"ר, ועבור יתרת השטח המהווה קומת גלריה, שנבנתה במקום לצורך הרחבת המסעדה ומחסנים, כ-7 דולר למ"ר.


הרשת שכרה את שירותיו של מעצב הפנים גד הלפרין, ותשקיע בהקמת המסעדה מעל למיליון דולר. המסעדה צפוייה להיפתח בעוד חודשיים. מיט אנד ווין מתמחה בצליית סטייקים, ומונה 10 סניפים ברחבי העולם, כאשר 6 מתוכם ממוקמים בדרום אפריקה, 2 באוסטרליה, סניף בבחריין ואחד בדובאי. הרשת נבחרה בשנים האחרונות למובילה בתחומה בארצות אלו.


בכוונת בעלי הרשת, קרל לינדי, יהודי המתגורר בלונדון, לפתוח בארץ סניפים נוספים במהלך השנים הקרובות, כולם כשרים. השטח בהרצליה פיתוח נבחר לפתיחת הסניף הראשון, אשר יהווה את סניף הדגל של הרשת בארץ. העסקה נעשתה באמצעות סנפיר ארז, מנהל המחלקה העסקית המשותפת של אנגלו סכסון הרצליה פיתוח ותל אביב.